5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 34 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Лазерна Епилация

5.0 rating
25.09.2019

Здравейте, приятели! Днес се намирам в едно от любимите ми места в Пловдив, а именно Лазерна Епилация Пловдив. Преди малко беше моята шеста процедура на зона подмишници и искам да кажа,че съм изключително доволна от резултатите, които сме постигнали досега. Изключително съм доволна от екипа, само професионалисти, които се грижат прекрасно за атмосферата. И се надявам за в бъдеще да продължим с лазерната епилация и на останалите зони.

Лилия Неновска гр. Карлово

Лазерна Епилация

5.0 rating
25.09.2019

Здравейте! Намирам се в Лазерна Епилация Пловдив. Използвам услугите на Лазерна Епилация Пловдив от септември месец 2018 година. След проучване в интернет за най-модерен апарат с най-нова технология, попаднах на Лазерна Епилация Пловдив. Съответно реших да закупя пакет за пълен интим. Още от първата процедура видях ефект, а след четвъртата смея да твърдя, че вече почти нямам никакво окосмяване, може би 10% най-много да са останали. След втората процедура като видях ефекта съответно си закупих и пакет цели крака. Там също от първата процедура се видя ефекта. Много съм доволна, екипът от служители тук са наистина на високо ниво, професионалисти с медицинско образование, което бе и най-важното за мен да съм в сигурни ръце. Препоръчвам горещо услугите на Лазерна Епилация Пловдив.

Ивелина Русева гр. Пловдив

Лазерна Епилация

5.0 rating
22.09.2019

Здравейте! Казвам се Младенка. Разбрах за Лазерна Епилация Пловдив от приятелка, с която посетих центъра още септември месец, закупих си пакет процедури на зона подмишници. Днес ми беше петото посещение, от което съм изключително доволна. Имам само няколко косъмчета на подмишница, имам още една процедура впоследствие, която ще направя. Не усещам болка, едно съвсем леко боцкане, което е нищо. Самият резултат е изключителен, към който бях изключително скептично настроение и не мислих, че ще бъде така. Изключително съм доволна от екипа на Лазерна Епилация Пловдив, от обслуждаването и абсолютно всичко.

Младенка Кавалджиева гр. Пловдив

Лазерна Епилация

5.0 rating
17.09.2019

Още за първи път, когато влезнах в Лазерна Епилация Пловдив, направи ми впечатление колко чисто и хигиенично е тук. След това още преди първата процедура подробно ми беше обяснено какво да очаквам и какви са стъпките от тук нататък. В момента правя пълен интим. Това вече ми е петата процедура, още след първия път забелязах намаляване на косъмчетата и вече за четири процедури мога да кажа със сигурност,че има доста положителни резултати и бих препоръчала на хората да заповядат тук, тъй като отношението е много любезно, много са мили, обясняват всичко подробно и така знаете какво да очаквате.

Соня Цветкова гр. Пловдив

Лазерна Епилация

5.0 rating
15.09.2019

Здравейте, казвам се Моника Лилчева и днес бях на четвърта процедура на зона подмишници, където резултатите са наистина страхотни. Усещането е съвсем леко боцкане. Препоръчвам ви горещо Лазерна Епилация Пловдив. Те са страхотни!

Моника Лилчева гр. Пловдив